About us

ISF?

De Imbroekse Scoutsfeesten (beter bekend onder hun afkorting ISF) zijn al 30 jaar lang het uithangbord van de Scouts en Gidsen St. Martinus Zaventem. Jaarlijks vindt deze feestelijke driedaagse plaats aan de scoutslokalen op ‘t Imbroek. Met een ruime waaier aan activiteiten zoals onze fuif: de Soirée Scouté, het voetbaltoernooi en de familienamiddag, bieden deze steeds voor elk wat wils.

De Scouts en Gidsen van Zaventem organiseerden ISF voor het eerst in 1981. Door de jaren zijn de scoutsfeesten grondig geëvolueerd. Tal van feestelijke activiteiten passeerden al de revue. Zo hadden we in een periode van 30 jaar al een aantal onvergetelijke fuifavonden zoals het scheef bal, de 20fr de pint fuif en de Tropical party. Met onze Soirée Scouté bouwen we ondertussen ook al enkele jaren lustig verder aan deze fuiftraditie.

Op ISF is er altijd plaats geweest voor sport en spel vol adrenaline, dit bewijzen we de laatste jaren met ons voetbaltoernooi en voordien met kaartnamiddagen, free-podia, playbackwedstrijden, en diverse presentaties van allerlei sportclubs uit de buurt. 

Ook dit jaar zullen wij trachten een gezonde dosis competitie in onze scoutsfeesten te steken.
Ook de jongste bezoekers vielen in het verleden nooit uit de boot. Ieder jaar hebben we op onze kindernammidag wel enkele verassendekinderanimatie in petto. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen hun ouders en grootouders rustig bijpraten of genieten van een lekere koffie.